SININEN TULEVAISUUS JATKAA PUOLUEENA TYÖTÄ PERHEIDEN JA TURVALLISUUDEN PUOLESTA

Sininen tulevaisuus ei saanut vielä tällä kertaa kansanedustajia. Tavoitteemme oli saada 4-5 paikkaa. Uudella, vähän aikaa toimineella puolueella on aina haastava työ tuoda esille tunnettavuutensa, poliittisen sanomansa, arvonsa ja tavoitteensa.

Puolueemme jatkaa toimintaansa ja tavoitteemme on seuraavissa Ek-vaaleissa 2023 saada kansanedustajia. Ajankohtaisempia vaaleja ovat EU-vaalit toukokuussa 2019, joissa on sinisillä omat ehdokkaansa. Kunnallisvaalit on parin vuoden päästä. Siniset tavoittelee kunnallisvaaleissa hyvää menestystä ja asettaa ehdokkaansa maan laajuisesti.

Uusi eduskunta ja hallitus aloittavat pian työnsä ja sillä on edessään vaikeita päätöksiä. Leikataanko vai korotetaanko veroja. Maan rajoja ei voi laittaa kiinni turvapaikan hakuun liittyvistä lupauksista huolimatta, koska suomi ei voi eristäytyä muusta maailmasta, sulkemalla ovensa hätää kärsivien edestä. Työllisyysasteen nosto on ehdoton edellytys useimpien lupausten toteuttamiseen.

Ilmastonmuutos on todettu ja siihen on suomenkin reagoitava mutta ei ole mitään syytä lähteä ylireagoimalla ajamaan alas kotimaista maa- ja metsätaloutta, vaan viedään sen sijaan hyvää päästöjenhallintatekniikkaamme eniten päästöjä tuottaviin maihin.

Siniset toimii maan laajuisesti jatkossakin, olemme parhaiten tavattavissa erilaisissa tapahtumissa.

Juhani Vuorela

Joensuun siniset ry

puheenjohtaja

JVuorela
Sininen tulevaisuus Joensuu

Hei, olen juuri tämän vuoden alussa 60 v täyttänyt mies, nykyisin kotoisin Joensuusta, jonne muutin Kajaanista 2001. Minulla on kaksi aikuisikään ehtinyttä lasta, perheen jäsentä.
Lähdin mukaan politiikkaan 2009 perussuomalaisten riveissä, koska halusin päästä mukaan vaikuttamaan suomen asioihin, aluksi kuntatasolla. Erosin puolueesta 2017 lopussa. Liityin tammikuussa 2018 sininen tulevaisuus puolueeseen ja olen toiminut saman vuoden keväästä lähtien, nyt jo toista vuotta Joensuun paikallisyhdistyksen puheenjohtajana ja taloudenhoitajana.
Sininen tulevaisuus puolue alkoi kiinnostaa sen poliittisten tavoitteiden ja -ohjelmien vuoksi. Lähdin ehdolle eduskuntavaaleihin, koska katson että minulla on annettavaa niin piiri- ja paikallistasolla, kuin valtakunnan politiikassa. Suomi tarvitsee uudistusmielisiä päättäjiä, joilla on jalat maassa ja asiat hallinnassa. On vältettävä perusteettomia lupauksia ja esityksiä joilla monimutkaiset ongelmat ratkaistaisiin yksinkertaisilla keinoilla.
Vahvimpia osaamisalueitani ovat kunnan, valtion -talousasiat, pitkäaikaistyöttömien asiat, sosiaali- ja terveysasiat, sekä kolmannen sektorin toiminta työttömyyden ja syrjäytymisen ehkäisyssä.
Maahanamuutto on tärkeää mutta ei maahanmuuttovastaisella asenteella. Työperäinen maahanmuutto on tarpeen, kuitenkin tarveharkintaisesti ja aina on ensin selvitettävä miten paljon saadaan työ- työllistymiskykyisiä oman maan kansalaisten työttömien ryhmästä.
Ilmastonmuutos on vakava asia ja siihen on osallistuttava mutta ei kuitenkaan yltiöpäisellä "suomi ensin päästöttömäksi maaksi" agendalla, jolla pahimmillaan ajetaan alas suomalaista maa- ja metsätaloutta. Suomen vahvuutena ilmastonmuutoksen suhteen on meidän hyvä päästöjenhallinta teknologia, jota voisimme viedä niihin maihin, jotka ovat päästöjen suurimmat aiheuttajat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu